Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

From section editor

Yıl 2023, Cilt: 3 Sayı: 3, 155 - 156, 30.11.2023

Öz

Dear Readers,
We are delighted to greet you once again as the International Journal of Social Work Research. Our journal aims to provide an international platform by bringing together current research, innovations, and in-depth analyses in the field of social works.
Social works endeavor to find effective solutions to complex and diverse problems on a global scale. The International Journal of Social Work Research aims to contribute to the scientific production of research encompassing all humane services such as social work, social policy, and social welfare, advancing theoretical understanding for practical application.
Throughout its journey, our journal has presented issues encompassing various aspects of social services, including in-depth examinations, policy evaluations, fieldwork studies, and theoretical articles. With this issue, the International Journal of Social Work Research continues to offer our readers diverse perspectives by covering a wide spectrum of social work domains.
Our journal is on a path to reach an increasingly broader readership day by day. With your support, we aim to extend the outreach of our journal, aiming to raise awareness about the significance of social works to a wider audience.
We extend our gratitude to all the authors, editors, and reviewers who contributed to the preparation of this latest issue of our journal. It is with pride that we present this issue, a result of valuable teamwork. With contributions from our readers, we will continue to share knowledge and experiences in the field of social works on a broader platform, fostering continuous learning from each other.
We thank you for accompanying us during this stage of our journal's publication journey and wish you an enjoyable reading experience.
With respect,

Alan editöründen

Yıl 2023, Cilt: 3 Sayı: 3, 155 - 156, 30.11.2023

Öz

Saygıdeğer Okurlar,
Uluslararası Sosyal Hizmet Araştırmaları Dergisi olarak sizlere yeniden merhaba demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dergimiz, sosyal hizmet alanındaki güncel araştırmaları, yenilikleri ve derinlemesine analizleri bir araya getirerek uluslararası bir platform sunmayı hedeflemektedir.
Sosyal hizmet, küresel düzeyde karmaşık ve çeşitli sorunlara etkili çözümler bulma amacını taşımaktadır. Uluslararası Sosyal Hizmet Araştırmaları Dergisi de sosyal hizmet, sosyal politika, sosyal refah gibi insani hizmetlerin tümünü kapsayan araştırmaların bilimsel bilgi üretimine katkıda bulunmak ve teorik anlayışı ilerleterek uygulamalarda kullanımını sağlamayı amaçlamaktadır.
Dergimiz, bugüne kadar sosyal hizmet alanındaki çeşitli konularda derinlemesine incelemeler, politika değerlendirmeleri, saha çalışmaları ve teorik makaleler gibi çeşitli türlerdeki yazıları içeren sayılarla karşınıza çıkmıştır. Bu sayı ile de Uluslararası Sosyal Hizmet Araştırmaları Dergisi sosyal hizmetin geniş bir yelpazesini kapsayarak okuyucularımıza farklı perspektifler sunmaya devam etmektedir.
Uluslararası Sosyal Hizmet Araştırmaları Dergisi her geçen gün daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşma hedefiyle yol almaktadır. Sizlerin de desteğiyle, dergimizi daha geniş bir kitleye ulaştırarak sosyal hizmetin önemini daha fazla kişiye duyurmayı amaçlamaktayız.
Dergimizin bu son sayısının hazırlanmasında emeği geçen tüm yazarlarımıza, editörlerimize ve hakemlerimize teşekkür ederiz. Değerli bir ekip çalışması sonucunda dergimizin bu sayısını sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz. Siz okurlarımızın katkılarıyla, sosyal hizmet alanındaki bilgi ve deneyimleri daha geniş bir platformda paylaşarak birbirimizden öğrenmeye devam edeceğiz.
Dergimizin yayın hayatındaki bu evrede bizlere eşlik ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli okumalar dileriz.
Saygılarımla.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Sosyal Hizmetler (Diğer)
Bölüm Editörün Notu
Yazarlar

Ahmet Türk 0000-0001-5782-3794

Erken Görünüm Tarihi 26 Kasım 2023
Yayımlanma Tarihi 30 Kasım 2023
Gönderilme Tarihi 26 Kasım 2023
Kabul Tarihi 30 Kasım 2023
Yayımlandığı Sayı Yıl 2023 Cilt: 3 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Türk, A. (2023). Alan editöründen. Uluslararası Sosyal Hizmet Araştırmaları Dergisi, 3(3), 155-156.

25359

Bu dergide yer alan içerikler Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.