Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Kemal Birdir
Kemal Birdir
Prof. Dr.
MERSIN UNIVERSITY
Yayın
14
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
11
14
Yayın
5
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
MERSIN UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gaziantep İlinin Turizm Açısından Swot Analizi ve Turizmin Geliştirmesine Yönelik Öneriler
Yazarlar:
Kemal Birdir
,
Halil İbrahim Karakan
,
Okan Çolak
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
0
ATIF
1
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapadokya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Yiyeceklere Karşı Çeşitlilik Arayışlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Seda Derinalp Çanakçı
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.415357
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1460
2
ATIF
1
FAVORİ
1460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katılımcıların Karnavalın Geliştirilmesine Yönelik Önerileri: Portakal Çiçeği Karnavalı Örneği
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
, Derya Toksöz,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
0
ATIF
1
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberi Adaylarında Yeni Yiyecek Deneme Korkusu (Neophobia)
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
,
Nurhayat İflazoğlu
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587550
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1107
5
ATIF
1
FAVORİ
1107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Y kuşağı karnaval katılımcılarının anlık hediyelik eşya satınalma davranışları ve hedonik tüketim eğilimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Sevda Sahilli Birdir,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Social Sciences and Education Research
DOI: 10.24289/ijsser.820973
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
1
ATIF
1
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Göreme Milli Parkı ve Kapadokya Kayalık Bölgeleri’ndeki Ziyaretçi Etki Yönetimi Uygulamalarının Yerli Ziyaretçiler Tarafından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Derya Toksöz
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.1260032
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
208
1
FAVORİ
208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determining The Environmental Attitudes Of Tourist Guide Candidates
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
,
Gizem Derinalp
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.51945/cuiibfd.1209272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
89
0
FAVORİ
89
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Öğrencileri Arasında Yeni Yiyecek Deneme Korkusu
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
, Nurhayat İflazoğlu,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
0
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIŞ TURİZMİNDEN BEKLENEN FAYDALAR: Y KUŞAĞI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
,
Magdana Paksadze
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
664
0
FAVORİ
664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Y kuşağı karnaval katılımcılarının anlık hediyelik eşya satınalma davranışları ve hedonik tüketim eğilimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Sevda Sahilli Birdir,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Social Sciences and Education Research
DOI: 10.24289/ijsser.820973
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
1
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberi Adaylarında Yeni Yiyecek Deneme Korkusu (Neophobia)
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
,
Nurhayat İflazoğlu
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587550
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1107
1
FAVORİ
1107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil yıldız uygulamaları: Y kuşağı örneği
Yazarlar: Sevda Sahilli Birdir, Derya Toksöz,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.526476
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1217
0
FAVORİ
1217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katılımcıların Karnavalın Geliştirilmesine Yönelik Önerileri: Portakal Çiçeği Karnavalı Örneği
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
, Derya Toksöz,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
639
1
FAVORİ
639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapadokya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Yiyeceklere Karşı Çeşitlilik Arayışlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Seda Derinalp Çanakçı
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.415357
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1460
1
FAVORİ
1460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN KRİZ YÖNETİMİ UYGULAMALARI VE BEKLENTİLERİ: BEŞ YILDIZLI OTELLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - CRISIS MANAGEMENT PRACTICES AND EXPECTATIONS OF HOSPITALITY ENTERPRISES: A STUDY ON FIVE STAR HOTELS
Yazarlar:
Ali Dalgıç
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.310251
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2407
0
FAVORİ
2407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Toplum Temelli Turizm Projelerinde Katılım ve Paylaşım: Misi Köyü Örneği
Yazarlar: Sıla Karacaoğlu,
Medet Yolal
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1497
0
FAVORİ
1497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep İlinin Turizm Açısından Swot Analizi ve Turizmin Geliştirmesine Yönelik Öneriler
Yazarlar:
Kemal Birdir
,
Halil İbrahim Karakan
,
Okan Çolak
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
1
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
JCI Akreditasyon Belgesine Sahip Olan Sağlık Kuruluşlarının WEB Sitelerinin Medikal Turizm Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Kemal Birdir
, Zafer Buzcu
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3682
0
FAVORİ
3682
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Tatmini ve Şikâyetleri İle Geri Dönme Eğilimleri Arasındaki İlişki: Antalya’ya Gelen Yabancı Turistler Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Kemal Birdir
, Elif Bal
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1177
0
FAVORİ
1177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alanya Akademik Bakış
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Social Sciences and Education Research
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Journal of Tourism Theory and Research
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Kurul Üyeliği
Journal of Applied Tourism Research
Journal of New Tourism Trends
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Asya Studies
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Y kuşağı karnaval katılımcılarının anlık hediyelik eşya satınalma davranışları ve hedonik tüketim eğilimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Sevda Sahilli Birdir,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Social Sciences and Education Research
DOI: 10.24289/ijsser.820973
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
1
ATIF
1
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberi Adaylarında Yeni Yiyecek Deneme Korkusu (Neophobia)
Yazarlar:
Sevda Sahilli Birdir
,
Nurhayat İflazoğlu
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587550
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1107
5
ATIF
1
FAVORİ
1107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil yıldız uygulamaları: Y kuşağı örneği
Yazarlar: Sevda Sahilli Birdir, Derya Toksöz,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.526476
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1217
2
ATIF
0
FAVORİ
1217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapadokya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Yiyeceklere Karşı Çeşitlilik Arayışlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Seda Derinalp Çanakçı
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.415357
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1460
2
ATIF
1
FAVORİ
1460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN KRİZ YÖNETİMİ UYGULAMALARI VE BEKLENTİLERİ: BEŞ YILDIZLI OTELLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - CRISIS MANAGEMENT PRACTICES AND EXPECTATIONS OF HOSPITALITY ENTERPRISES: A STUDY ON FIVE STAR HOTELS
Yazarlar:
Ali Dalgıç
,
Kemal Birdir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.310251
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2407
1
ATIF
0
FAVORİ
2407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat