avatar
Nazan Tokatlı Demirok Dr. Öğr. Üyesi Namık Kemal Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 3
9 Yayın
5 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

Namık Kemal Üniversitesi

Yayınlar

0

127

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 578

0

578

ORIGINAL RESEARCH
Yazarlar: Ayça Karasakal , A.şükrü Demirci, Nazan Tokatlı Demirok , Evren Cabı
Yayın Bilgisi: 2015 , Marmara Pharmaceutical Journal
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1389

0

1389

Yayınlar

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 578

3

0

578

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.